Restaurant Ledeboer is vastberaden om een positieve impact op het milieu te hebben. Met een sterke focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid, heeft Ledeboer de afgelopen tijd grote stappen gezet in het verduurzamen van haar bedrijfsactiviteiten. Door innovatie, bewustzijn en samenwerking zet Ledeboer zich in om een groenere en meer duurzame toekomst te creëren. Het Ledeboer Groen menu bestaat uit 100% vegetarische gerechten welke met zorg zijn samengesteld en bereid. Tafelgenoten kunnen desgewenst ook een ander menu kiezen.
Voedselverspilling: Efficiënte Inkoop en Menuplanning: Bij Ledeboer nemen we de tijd om zorgvuldig onze inkopen te doen en ons menu te plannen. Door nauw samen te werken met lokale boeren en leveranciers kunnen we ingrediënten op maat bestellen, zodat we precies krijgen wat we nodig hebben. We streven ernaar om overschotten tot een minimum te beperken en onze inkoop zo efficiënt mogelijk te maken. Onze “No Waste”-aanpak is verankerd in elk aspect van ons bedrijf, van inkoop tot menuplanning. Bij Ledeboer willen we niet alleen voedselverspilling tegengaan binnen onze eigen keuken, maar ook anderen inspireren om hetzelfde te doen
Samenwerking en bewustwording: Ledeboer gelooft sterk in de kracht van samenwerking en bewustwording om verduurzaming te realiseren. • het Erasmus Ledeboer heeft een waardevolle samenwerking met het Erasmus in Almelo. Deze Samenwerking versterkt de inzet van ons voor biologische en duurzame en groenere toekomst. • De Büter De keuze voor de Butter in Weerselo is een bewuste keuze die aansluit bij onze visie op biologisch, streekproducten en duurzaamheid. We zijn trots om samen te werken met de Butter en zijn enthousiast om onze gasten te voorzien van eerlijk stuk vlees van het unieke Hereford-ras.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.Ok